• sárgás nyelv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!Szeretnék tanácsot kérni Öntől,olyan problémám lenne ,hogy 1 hete vettem észre,hogy a nyelvem sárgás színű lett.Inkább hátul és két oldalt.Este tökéletessen letudom takarítani,reggelre nincs is változás,csak így a nap folyamán mindig rárakódik ez a sárga szín.Pbc betegségemet 2 éve állapították meg.25 évig magas ggt értékem volt.Most talán az ursofalkkal betudták állítani.Nem fáj semmim,más tünetem nincs,talán azt említeném meg ,hogy sokszor van hogy,gombóc érzést érzek a torkomban.Szertném megkérdezni,hogy 3 hét múlva kell fél éves vizsgálatra mennem,hogy várhatok-e ezzel a problémával,vagy lehet e a betegségemhez kötni?Nagyon köszönöm válaszát előre is.Tisztelettel.Viccus

        Dr. Plósz János válasza a sárga lepedék témában

        Véleményem szerint az eltérésnek nincs kapcsolata a PBC-vel. Az elszíneződés oka lehet a szájflóra megváltozása, dohányzás vagy étrendi változás okozta elszíneződés.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. február 11., 15:42; Megválaszolva: 2017. február 11., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: