• Görcsös hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! A panaszaim a hét elején hétfőn kezdődtek. Hasmenésem volt, ami görcsös hasfájással jelentkezett, majd miután a dolgom elvégeztem a hasi görcs is elmúlt, illetve alkalom szerűen éreztem kisebb görcsöléseket de az nem volt vészes. Kedden is ugyanígy történt, hasi görcs majd hasmenés. Ezután 3 napig nem volt székletem,ami számomra szokatlan volt, mert minden nap szokot lenni székletem. A mai napon is ment a hasam mondjuk most nem görcsölt a hasam. Utalhat ez komolyabb bajra, hogy 3 napig nem volt székletem majd 4.nap megint ment a hasam. Köszönön válaszát!

        Dr. Plósz János válasza a hasi görcsök témában

        A panasz gyomor-bélhurut lezajlására utalhat.Javaslom, tartson kímélő diétát, igyon sok folyadékot, használjon pár hétig probiotikumot.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. február 04., 07:23; Megválaszolva: 2017. február 06., 07:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: