• Véletlen képek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 6 hete szültem kislányunkat. A mai napon észre vettem, hogy a férjem pornó képeket és videót töltött le a számítógépre a dokumentumok közé. Képeket kerestem és véletlenül bukkantem rá. A letöltés dátuma a mai és a tegnapi nap. Elismerem, a terhességem alatt nagyon kevés alkalommal voltunk együtt, most pedig házasélet tilalom van. Soha nem volt hasonló esetre példa, azt hittem, bízhatok benne. Kérem, mondja el véleményét, szerintem ez nem megszokott dolog egy házasságban. Majdnem úgy érzem, mintha máshol keresne "vigaszt". Válaszát köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szülés utáni időszak nehézségei témában

        Tisztelt Kérdező! Nem gondolnám, hogy mostantól ne bízhatna a férjében. A terhesség és a szülést követő időszak megterhelő lehet a férfiaknak is, felborítja a korábbi intim kapcsolatot. Szerintem próbáljon vele beszélni erről. Lassan talán visszatérhet az intim kapcsolat is az életükbe.. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. január 31., 19:21; Megválaszolva: 2017. január 31., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: