• kreatin,véradás,vérplazmaadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy rendszeres véradóként és alkalmi vérplazmaadóként fogyaszthatok-e napi 4-5 gramm kreatint mivel súlyzós edzéseket végzek.Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a kreatin fogyasztás mellett véradás témában

        Kedves Kérdező! Elvileg a veséjében rakódhat le, nem abszolút kizáró tényező véradásnál. Én nem fogyasztanék, illetve jelezni kell, a véradóban, tudjanak róla.


        Kérdés: 2017. január 29., 20:40; Megválaszolva: 2017. január 31., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: