• biocom candidabio cleanse kapszula - candida ellen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! A biocom cleanse kapszula gyógyszertárak által is elismert gyógyszer -e, és mennyi ideig lehet szedni? Elhagyása után mit javasolnak az orvosok? Most írtam egy smst a kezelőorvosomnak,de sajnos most sem és amikor volt időm felhívni akkor sem volt a vonal végén, pedig többször kerestem.. Szeretnék választ kapni Öntől,vagy egy másik szakembertől hogy a Candida Cleanse tablettát meddig lehet szedni? Ön ezt ismeri? Mi a véleménye erről a "gyógyszerről"? S abbahagyva ugye nem áll -e vissza a régi rend? Nagyon falánk, és mindig éhes és fáradt depressziós semmihez sincs erőm voltam, és mániás depresszióra szedek állandó gyógyszereket tartósan életem végéig. (már 16 éves korom óta rendszeresen járok pszichiátriai gondozásra,- 0.5 mg Líthium Carbonium, és leponex20 mg-ből felet.Az altatóból mostmár elég negyed szem, ez is a biocom candida cleanse kapszula jótékony hatásának tudhatom be? ). pozitív változások lettek,kitartóbb vagyok, nincsenek önmarcangoló gondolataim tudom mérsékelni magam, rendszeresen heti kétszer tornaórára járok és ami a legfontosabbak egyike: most már egészségesen táplálkozok. Azt mondta a doktornő,- belgyógyász természetgyógyász - hogy csak maximum kettő napot lehet kihagyni.Utána visszaállnak a régi negatív dolgok. (péksütemények, csokik utáni legyőzhetetlen vagy, nem tudom szabályozni az étvágyamat )Igaz ez? A bátyámmal és az unokahúgommal egy neves természetgyógyász belgyógyász szakorvoshoz járunk magánrendelésre.Unokahúgom nagyon-nagyon rossz állapotban volt, és a körzetükben levő orvosok nem tudtak sgíteni rajta. November 14- től szedem a napi három tablettát . Március egyig van még kapszulám. Székletmintából vizsgál engem. NEM SZERETNÉM HOGY MÁSOK OLVASSÁK LEVELEMET! Szeretném tudni a vizsgálat végét,mert költséges, és csak postán rendelhetők meg a kapszulák. internetes megrendelések olcsóbbak, de megbizhatóak -e? Gondolok a bioboltra, vagy internetes egészségboltra.. Köszönettel : Anikó


        Kérdés: 2017. január 28., 19:56;

      • Kérdések és válaszok a témakörben: