• Korai menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! Születési rendellenességem,hogy 2 szarvú méhem van és sajnos csak 1 vesém.Méhemet 2szer operálták,ennek ellenére 2004ben császármetszéssel kislányom született.Hasi panaszaim gyakran vannak.Decemberben elveszitettem a munkámat,és visszaestem a depresszió és pánik betegségbe.:( Munkám elvesztése után 2 héttel emésztési problémáim is voltak,székletvizsgálat negativ lett,gyomortükrözés is.Labor leletemben volt eltérés:fehérvérsejt 8.8 (norm.4.0-8.0),lymphocyta %:23.1(32-40),MPV 10.7 (6.3-10-1),süllyedés 14 (0-10),amiláz 106 (30-100) Ezután küldtek nőgyógyászhoz(hétfőn voltam),ő UH vizsgálatnál nem talált semmit,méhszájsebet állapított meg(de ezt már többször az elmúlt évben is),amit lekezelt.A gondom most az,hogy 18.napra jött meg a vérzésem,sose volt még ilyen.Korábban volt hogy 21-vagy 36 napra jött,de aztán beállt 28 napra.Arra lennék kíváncsi,hogy okozhatja ezt a stressz hogy majdnem 2 héttel korábban jött a vérzésem vagy a méhszájseb okozhat ilyet.. A vérzés rendesen olyan mint amikor menstruálok,nem gyengébb nem erősebb,a hasam is ugyanúgy fáj.Kicsit szédülök,de lehet ezt a pánik okozza,mert megilyedtem hogy 18 napra vérzek.Folsav tablettát ajánlatos szedni? Ön szerint a stressztől van ez vagy valami egyéb gond lehet?Mint írtam UH-n nem láttak semmi eltérést.Hétfőtől cifloxin antibiotikumot szedek,a nőgyógyász írta fel. Az,hogy kb.3 havonta megállapítják a méhszájsebet hosszútávon okozhat gondot?Mindig ráfúj valamivela dr.úr és azt mondja lekezelte. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        A vérzési rendellenességet a pánik betegségre alkalmazott gyógyszer okozhatja. Lehet az oka stressz is. Nőgyógyász szakorvosi vizsgálat tanácsos a vérzés okának megállapítására,ahol figyelemmel az összes körülményre megfelelő kivizsgálás után gyógyszeres kezeléssel rendezhető a panasza. A méhszáj seb normális cytológia eredmény esetén panasz esetén igényel kezelést.


        Kérdés: 2017. január 26., 13:54; Megválaszolva: 2017. január 28., 23:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: