• Bélgyulladàs?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr. 3hete voltam dokinàl és bélgyulladàst àllapított meg nàlam. Azt mondta valószínü Gerdem van és a savtól begyulladtak a beleim. Ulprixot szedek. Màr sokkal jobban vagyok,de a korgó morgó hangok még itt ott jelen vannak,főleg amikor fekszem,tehàt ha vízszintes helyzetben vagyok. Étvàgyam kivàló,székletem napi 1x vagy 2x van,ami normàlis,viszont a székletem falàn amelyik keményebb,azon itt ott van valami fehéres,vagy szürkés valami,ami ràtapad,de nem kórosan.(Nem mindennapos) Ez gyulladàstól lehet?Zabkorpatablettàt is szedek,székletlàgyîtóként. Làzam,hasmenésem nincs,sem hànyingerem. Mi lehet a probléma?

        Dr. Plósz János válasza a gyomor-bélhurut témában

        Véleményem szerint gyomor-bélhurutja zajlott, ennek maradványtüneteit észleli. A rost- és folyadékbevitel mellett érdemes pár hétig pre- és probiotikumot használni. Tünetileg a Duspatalin tabl. 2x1 dózisban segíthet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. január 25., 08:48; Megválaszolva: 2017. január 30., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó