• Vérkép .

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hónapok óta küzdök szédüléssel rosszulétekkel . Koponya ct-n semmi elváltozás sehol semmi vsn pár rossz fogam azokat szedegetjük ki . Most a vérképemen a monocita , eozinofil, neutrofil,limfocita magasabb értékeket mutat az eozinofil a duplája mint a normál érték. Lehet ez gyulladt fog miatt ? Kardiológián annyit irtak a papiromra Mps

        Dr. Szanyi Andrea válasza a laborlelet témában

        Kedves Kérdező! A vérképben észlelt eltérés nem magyarázza a szédülését. Az MPS mitralis prolapsus szindrómát jelent, mely a kéthegyű billentyű nem tökéletes záródását jelenti, legtöbbször semmilyen panaszt nem okoz, így szédülés sem. Nem említi, hogy történtek-e más vizsgálatok is a szédülés okának kiderítésére. Vérnyomása, vércukor értéke, vérképe rendben van-e? Amennyiben eddig nem történt volna, javasolnám fül-orr gégészeti vizsgálatát is.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2017. január 24., 19:17; Megválaszolva: 2017. január 26., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: