• Kombinált teszt eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 15 hetes terhes vagyok. Megkaptam a kombinált teszt eredményem, és a HCG-szint miatt aggódom.A vizsgálatokat 13 hét+1 naposan végezték el. A következők lettek az eredmények: NT: 1,3mm CRL: 71mm Szabad HCG: 89,13 ng/ml, 2,55 MoM Papp-A: 15.23 IU/ml, 1,08 Mom Számított kockázat: 1:5637 Ez az eredmény utalhat Down-ra? Ön mit javasol? Menjünk genetikai tanácsadásra? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Tekse István válasza a bétahcg témában

        Kedves Kérdező! Ez az eredmény alacsony kockázatú. Mellette a tökéletes NT értékkel együtt nincs ok aggodalomra. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2017. január 24., 09:00; Megválaszolva: 2017. február 07., 16:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?