• Mellfeszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! Nagyjábol 2 évig szedtem gyógyszert, a múlt hónapban abbahagytam, az első gyógyszer nélküli menstruációm 6 napot késett. A vérzés után pár nappal a bal mellem feszülni és fájni kezdett, érzékennyé vált, ez az állapot màr egy hete tart. A jobb oldalt nem érzem, vagy csak mérsékelten. Korábban a gyógyszer szedése alatt és azt megelőzően sem tapasztaltam hasonlo tüneteket a ciklus alatt. Mi okozhatja? Vàlaszàt előre is köszönöm.

        Dr. Kiss György válasza a mellfeszülés témában

        Tisztelt Hölgyem! A gyógyszer abbahagyására követő időszakban, ahogy a hormonszint kezd visszatérni a normális szintre, kísérhetik különböző tünetek ugyan, de az egyoldalú emlőpanasz nem jellemző. Ha hosszabb idő után sem szűnik meg, akkor egy mell Uh vizsgálatot ajánlatos végezteti. Üdvözlettel: dr. Kiss


        Kérdés: 2017. január 17., 20:36; Megválaszolva: 2017. január 18., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: