• Allergiavizsgálat vérvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Kérném szíves véleményét a kislányom allergiavizsgálatához tartozó vérvételi leletéről. Csalánkiütés után kezdtük a vizsgálatokat, eddig bőrön végzett vizsgálaton voltunk ami nem vezetett eredményre. A leletet csatoltam, segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel, Kovács Ferenc

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a csalánkiütés témában

        Kedves Kovács Úr! Az allergia vizsgálat leletében igen kicsi eltérések vannak, ami véleményem szerint nem okoz tüneteket.Ebben az életkorban kiütést nem csak allergia okozhat. Mivel én felnőttekkel foglalkozom, azt ajánlom, keressen fel gyermek allergológust, akivel a továbbiakat meg tudják beszélni. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2016. február 21., 21:19; Megválaszolva: 2016. február 21., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: