• Van baj, nincs baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 32 éves eddig egészséges férfi vagyok. Májusban a szívrohamot elszenvedett nagybátyám kórházi látogatása közben rosszul lettem, hasonló tüneteket produkáltam, mint szívroham esetében szokásos. Aznap, tegyük hozzá őszintén enni nem ettem semmit, "csak" 3 db erős energiaitalt fogyasztottam. EKG, vérnyomásmérés stb. után hazaengedtek. Miután a mellkasi fájdalmam nem szűnt meg, 2 nappal késöbb saját lábon megjelentem egy bp.-i szívkórházban, kivizsgálás, enzimek vizsgálata, EKG stb. nem találtak semmit. Utána teljes kardiológiai kivizsgálás (terheléses EKG, szívultrahang stb.) szintén negatív eredménnyel. Kivizsgálták a tüdömet, pajzsmirigyeimet, hasi UH, aorta UH - ismét negatív eredmények... Egyetlen dolog, amit találtak a sűrű vér, haematológia, csapolás, most már csapolás nem szükséges kontroll 1,5 hónap múlva. Mindezektől függetlenül, csak most tudtam újra munkába állni, de még mindig előfordul tompa mellkasi fájdalom, szédülés, izzadás, bizonytalanság és egy furcsa érzés a hátamban... Ön szerint van-e ok aggódni, vagy tenni kellene még valamit, vagy majd elmúlik a dolog... Mi lehetett a kiváltó ok?NMaci

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt NMaci!

        A leírása alapján amilyen vizsgálat csak lehetséges a szívvel kapcsolatban azokat Önön elvégezték és szerencsére negatívak lettek, így nem gondolnám, hogy panaszainak oka szív eredetű vagy, hogy aggódnia kellene. Szerintem leginkább valamilyen pszichés stressz (munkahely, nagybátyjának a megbetegedése) válthatta ki Önnél ezeket a panaszokat, nincs ezzel a problémával egyedül, én azt javasolnám, hogy kérje pszichiáter segítségét.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-08 16:41:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! 3 éve vagyok a párommal. Volt korábban is partnerem, aki miatt kicsit aggódtam, hogy mi van, ha a leggyakoribb nemi fertőzést, chlamydiát kaptam (elég sok partnere volt az ex páromnak) Nincsenek különösebb panaszaim....
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...