• gyomorégés: mitől jöhet rendbe az étvágyam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Az utóbbi két hónapban sok antibiotikumot (normix 3 dobozzal,azibiot), görcsoldót szedtem. A normix szedése után bonolact regenal probiotikumot szedtem be 1 dobozzal. Úgy éreztem a gyomrom rendbe jött. Utána szedtem be az azibiotot, ezek után a gyomrom savas, keserű, görcsös,étvágytalan lett, fogytam kb. 6 kg-ot. Rabeman savkötőt szedek, de nem használ.Mit javasol a doktor úr, hogy a gyomrom és az étvágyam rendbe jöjjön? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Molnárné

        Dr. Plósz János válasza a antibiotikum témában

        Az azibiot gyakran okoz felhasi panaszokat, melyek pár nap, pár hét alatt megszűnnek. A rabeman fokozatos leépítését, gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezéseket és bevonószer (Gaviscon vagy Venter) pár napos használatát javasolnám.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2015. július 06., 22:17; Megválaszolva: 2015. július 07., 07:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?