• Mitől van ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem. Nekem egy olyan problémám lenne hogy mostanában egyik pillanatról a másikra nagyon erős szédülés jön rám,meg mostanában a bal kezembe fájdalom nyíllal bele meg az ujjaimba.Meg még néha a szegcsontomnál nyomást érzek!Ezt szeretném megtudni mitől van ez? Válaszukat előre is köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés, témában

        Tisztelt Gergely!

        A szédülésnek az oka lehet mint például lelki, idegrendszeri, fülészeti, látási, szív eredetű, gyógyszer mellékhatás, vérszegénység. A bal kezébe sugárzó fájdalom szintén több okra vezethető vissza mint például, gerinc probléma, érbetegség. A szegycsontnál jelentkező panasznak szintén több okai lehetnek mint például szív probléma, szegycsont gyulladása. A pontos ok tisztázásához szükséges az Ön részletesebb kikérdezése, vizsgálata (fizikális vizsgálat, labor, képalkotó eljárások), melyben nyugodtan kérheti házi orvosa segítségét.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-09 09:04:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: