• Áll alatti duzzanat 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/ úr! A tegnap este írt kérdésemből kifelejtettem valamit. Írtam hogy nem lesz lehetőségem orvoshoz menni. Ennek az az oka, hogy vasárnap indulok a Balatonra nyaralni. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e ajánlani vmi gyógyszert ami esetleg enyhíti a tüneteket v megakadájozza azok súlyosbodását, és tudna-e tanácsokat adni mire vigyázzak a nyaralás folyamán. Válaszát előre is köszönöm! Jani

        WEBBeteg szakértő válasza a gyulladás témában

        Tisztelt Jani!

        Amennyiben az állcsont alatti duzzanatra gondol akkor, amennyiben ez a duzzanat piros, meleg, fájdalmas nagy valószínűsséggel  valamilyen gyulladásról van szó ilyenkor jótékonyhatású ha hűti, mivel csökkenti a gyulladást.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-06 19:37:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: