• Terhesvitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Dr. Tekse István! Babatervezés előtt állunk, ezért megvizsgáltuk a jelenleg piacon található terhesvitaminok (Gravida és Elevit) összetételeit. Folyamatosan szedem a Biotech Usa One Day napi vitaminját, melynek összetételében és a Gravidában és az Elevitben található vitaminok és ásványi anyagai között hasonlóság véltünk felfedezni. Viszont az ár ami igen kimagasló a terhesvitamin tekintetében. Szeretném a véleményét kérni a csatolt táblázatban található vitaminok összehasonlításában. Ön milyen vitamin javasol? milyen vitaminok/ásványi anyagokra kell különösen figyelni? Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel, Tar Adrienn

        Dr. Tekse István válasza a vitamin témában

        Kedves Adrienn! Én őszintén úgy gondolom, hogy használja az Ön számára legszimpatikusabb vitamin és ásványi komplexet. Emellett ha kiegyensúlyozottan táplálkozik, úgy tökéletesen megteszi ami a táplálkozás terén szükséges. Kiemelni a sok közül egyik vitamint vagy ásványi anyagot sem kell. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2015. január 03., 10:40; Megválaszolva: 2015. január 06., 18:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: