• Gombóc a torkomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot kivánok!pár napja olyan szorito érzés van a torkomban,mintha gomboc lenne!mikor nyelek is érzem!mitől lehet ez?28 éves nő vagyok!köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a torokfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A gombóc érzésnek a torokban több oka is lehet, így például felső légúti gyulladás amely egyben a leggyakoribb ok, mandula gyulladás, előfordulhat, hogy pajzsmirigy problémája van, a pajzsmirigy problémához egyéb tünetek is társulnak, mint például fáradékonyság, idegesség, fogyás, hízás, fokozottabb izzadás, de okozhatja stressz, lelki megrázkódtatás, de meglehet az is, hogy panaszai hátterében nyelőcső rendellenesség van, mint például a nyelőcsőtágulat. Amennyiben panaszai nem múlnak forduljon házi orvosához és kérje a segítségét további vizsgálatokra mint például nyaki ultrahang, labor vizsgálat, ún.: nyelőcső röntgenvizsgálat.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-06 18:43:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó