• Vírus támad?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 napja nagyon szédülök és ezt fejfájás követi. Általában reggel még minden rendben van, aztán ha ezsek rá 20-30p elkezdek szédülni. Nem vagyok egy beteges, ezért érdeklődöm van másnak is ilyen tünete a napokban? vagy el kell mennem kivizsgálásra. Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés, fejfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szédüléses, fejfájásos, hányingeres panaszok mögött valóban állhat többek között vírusos fertőzés is. Ahhoz hogy, megtudja azt, hogy valakitől elkaphatta-e, arra lenne szükség, hogy az Ön környezetében élőknek (család, barátok, munkatársak) is voltak-e hasonló panaszai, illetve házi orvosától kellene megkérdezni, hogy jelentkeztek-e hasonló panaszokkal mások is. A weboldalunkra nem írtak be egyenlőre ilyen panaszokkal kapcsolatban kérdéseket.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-06 18:41:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: