• Függőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Olyan kérdésem lenne,hogy létezik e olyasmi hogy energiaital függőség mert a 25 éves fiam napi szinten 3-4 db energiaitalt fogyaszt,minden nap.Ha esetleg elfogyna itthon vagy én nem veszek neki akkor képes még hajnalok hajnalán is beülni az autóba és addig megy míg nem vesz magának.Félek, hogy tönkreteszi az egészségét kérdésem hogyan lehetne leszoktatni róla?Köszönöm előre is!

        Nagy Rudolf válasza a energiaital témában

        Kedves Kérdező! Függőség energiaitalra is kialakulhat, magas koffein és taurin tartalma, élénkítő hatása miatt. Ön mint hozzátartozó az életvitel változtatásra való motiválással segíthet legtöbbet. Minden szenvedélyről való leszokás az érintett elhatározásán, akarásán alapszik.


        Nagy Rudolf
        Addiktológiai konzultáns

         Nagy Rudolf

        Kérdés: 2014. május 23., 16:10; Megválaszolva: 2014. június 03., 19:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: