• Állandó fázás, mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Ur szeretnék a kövtkező problémámra választ kapni. Hónapok óta szenvedek állandó fázástól. A legnagyobb melegben is fázom. Hideg kezem lábam,ugyanakkor egy kis idő elteltével csurog rólam a viz. Rém kellemetlen és most már komolyan szenvedek tőle.Éjszaka is fázom, de ugyanakkor ki is kell takaróznom,mertolyan melegem lesz.A lábaimat hidegnek érzem, pedig nem is hidegek.Erős lábfájás is gyötör,az az érzésem,hogy idegesek a lábaim, ami a nyugtalanságban nyilvánul meg. Kérem szives válaszát,hogy ez mitől van és milyen vizsgálatokra lenne szükségem.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a állandó fázás témában

        Kedves Kérdező!

        Ahhoz, hogy érdemi választ tudjunk Önnek adni, kérném, hogy írja le hány éves, a nemét és hogy vannak-e egyéb betegségei, volt-e láza, hidegrázása? Vagy keressen fel  egy belgyógyászati szakrendelést, hiszen egy laborvizsgálatot mindenképpen kellene végezni.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-23 19:19:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?