• Lábrángatózás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Amikor ülök (például iskolapadban) bármilyen feladat közben képes vagyok folyamatosan fel-le rángatni a lábam/lábaim. Szeretném tudni, hogy ez jelenthet-e valamit? Egyszerűen jó érzés, bár közösségben próbálom visszatartani, olykor meg egyszerűen meg se mozdítanám.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lábrángatózás témában

        Ez a folyamat a leírás alapján tudatosan történik, így betudható egy rossz szokásnak. Ha akaratlan lábrángatózás jelentkezik, keresd fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. február 21., 08:21; Megválaszolva: 2012. február 22., 08:10

        Tudjon meg többet: lábrángatózás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok Doktor Úr! Már körülbelül 1 éve jelentkezett az a próblémám,hogy ha barátnőmmel vagyok akkor a nadrágomba van merevedés és kemény is,de ahogy lekerül a nadrág azonnal lankadni kezd és nem tudunk szeretkezni.Nagyon...
        Tisztelt doktor úr! Több mint fèl èvvel ezelőtt kezdődött a problèmàm. Most negyedszerre jön vissza. Hàrom alkalommal kaptam kezelèst rà nőgyógyàszomtól, jobb lett, aztàn visszatèrt. (de nem tudott èrdemlegest vàlaszt adni rà, csak irta...
        Üdvözlöm EGy olyan kérdésem lenne, hogy kisfiam 3 éves, pelenkás és állandóan piszkálja egy ideje az alhasa és kuki fölötti testrészét, behúzza a hasát, nyomja be akezével, háziorvos nem érzékel semmit, nem vakbél azt mondta. ön...
        Tisztelt Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni. 50 éves vagyok. Eddig Lindynett 20-ast szedtem. De a nőgyógyászom azt mondta, nem ír fel többet, mert már úgy sem lehetek terhes. Sőt, valószínűleg menstruálni sem fogok. Javaslatára már...
        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi problémában szeretném a véleményét kérni: 2012-ben jobb oldali inguinalis nyirokcsomót távolítottak el, és utána Rifazid, Sural,stb. gátlószeres kezelést kaptam, de folyamatosan leálltunk a gyógyszerekkel,...
        Tisztelt Doktor úr! panaszaim márciusban kezdődtek, lágyabb székletet tapasztaltam napi 1-2 x voltam wc-n, amire én azt hittem tévesen hogy hasmenés, el is kezdtem diétázni 1 hétig, majd nem akart múlni a lágy széklet, így elmentem a körzeti...
        Tisztelt Dr Úr! Felesegemet 12 napja kuldte be a nogyogyasza Korhazba hogy fekudjon be mert 9es volt a vasa, hogy vaskezelest kapjon. Azota csak vizsgalgatjak, gyogyszerben ugyan kap vasat, de ez nem szivodik fel mert hasmenese van a gyogyszerstedes ota es...
        Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hete böfögés, puffadás keseríti meg mindennapjaimat. A mellkasomban lévő nyomásérzést, feszítést a böfögés enyhíti. Torkomban szorítást okoz a levegő. Étkezéstől független, de étkezés után erősebbek a...
        Tisztelt Doktor Úr! A gyomortükrözésem szövettani eredménye a következő: HE festés után antralis típusú gyomornyálkahártya részleteket látunk. A mirigyek száma közepes, a hám szabályos, momomorph. Intestinalis metaplasia nem látható. A...
        Tisztelt Doktornő! Köszönöm szépen előző válaszát. A panaszaim a következők: Légvételre lapockák alatti fájdalom jelentkezik (mostanában inkább kilégzésre), ami algopyrinre teljesen megszűnik. Kb: egy hete tart a fájdalom. Láz,...
        Tisztelt doktor úr! Évek óta fennálló emésztési problémáim kivizsgálása során vastagbél diverticulosist és kontaminált vékonybél szindrómát diagnosztizáltak. Normix szedése után az állapotom egy időre javul, aztán a panaszok...
        Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy normális e, hogy az első menstruációm óta borzasztó erős görcseim vannak, és kevés a vérzés. (Tisztasági betét elég és max. 3 napig tart. A görcsökre mindent kipróbáltam már. Semmi nem...
        Kedves Doktor Úr! A panaszom a következő! Pár hete észrevettem, hogy a székletem megváltozott. Tulajdonképpen nem hasmenés nem folyós, nincs zsírfénye, nem bűzös, de alaktalan olyan kupacszerű, és sok emésztetlen darabot tartalmaz....
        Tisztelt Doktor Úr! A 14.héten volt egy missed ab-om. A magzatelhalást felső légúti megbetegedés okozta. A terhességmegszakítás után közvetlenül sok vért vesztettem, mivel améhem bevolt gyulladva a kórházba jelentkezésemkor 17.000 műtét...
        Tisztelt Doktor Úr! Ez a harmadik terhességem. Az elsőből minden komplikáció nélkül egészséges kisfiam van. A második 11 hetesen vetélés. Most 5h+3n terhes vagyok két napja barnás vérezgetés, pici görcs. Voltam orvosnál aki azt mondta...
        Üdv! Körbülbelül máfél hónapja ézem a köldököm körül, illetve az alatti területen az erősebb "bélzubogást", illetve "bélkorgást", valamint hasi nehézséget érzek. Néha a hasam egy-egy pontjára be is szúr, ami egy minimiális érzettel...
        Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni a véleményét egy igencsak kényes témában. Az egész úgy kezdődött,hogy márciusban volt egy alkalmi kapcsolatom,és utána úgy kb 1-2 héttel kisebb alhasi fájdalmat éreztem. Nos tudni kell rólam hogy...
        Tisztelt Doktor/Nő!Fáj és dagadt mindkét lábam combtól bokáig.A térdem és fölötte a combom kb.15cm-ig égő érzés van állandóan.a lábszáramba csomókat érzek.Voltam MRI vizsgálaton:DiscopatiaL:IIIet L:IV.gerincrötg.:LS rés dors.-an...
        Tisztelt Doktor Úr! Sokat fogytam reflux miatt az utobbi idökben, és mivel a gyomortükrözés során a refluxon kívül mást nem találtak, az orvos tumormarker vérvételre és ct re küldött.A tumormarker Ca125 ++, a ct a jobb petefészek külsö...
        Tisztelt Doktor úr! Van egy problémám, ami néhány éve komoly problémát okoz. Gyakori hasmenés, ami váratlanul jelentkezik. Volt olyan időszak, amikor ekörül forgott minden. Tehát ha ismeretlen helyre mentem, előtte meg kellett néznem, hol van...