• Menstruáció kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már 3. hónapja nem jön meg a menstruációm. Szeptemberben bélhurut betegség miatt erős antibiotikumon kaptam, akkor ki is maradt teljes mértékben a vérzésem, de hasonló erős gyógyszerek szedésénél ez már előfordult, így nem foglalkoztam vele. Azonban októberben és novemberben sem jött meg, ill. októberben csak barnás váladékot tapasztaltam, míg novemberben semmit. Ez az időszak alatt többször is (1-2 alkalommal) elkaptam a szeptemberihez hasonló betegséget, ez miatt kb. 2-3 kg-ot le is fogytam. Menstruációs görcsöket vagy ahhoz hasonlókat nem tapasztaltam. Intenzív mozgásformát nem igazán végzek, alkalomszerűen futni szoktam. 17 éves vagyok, 12 éves koromban jött meg először, eddig sem volt teljesen rendszeres a vérzésem, olyan értelemben, hogy nem ugyanannyi napra jött meg általában (volt hogy egyik jónapban 29, a következőben 35 napra jött meg), de minden hónapban volt. Nőgyógyászhoz nem szeretnék menni. Kérdésem az lenne, hogy mi állhat a kimaradás hátterében? A fentebb felsorolt előzmények közül valamelyik oka lehet ennek a tünetnek? Mit tehetnék annak érdekében, hogy ismét rendszeresen legyen menstruációm? Köszönöm előre a választ!

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
        A kérdésre hamarosan válaszolnak orvos szakértőink. Kérjük, látogasson vissza később!

        Kérdés: 2011. december 21., 09:53;

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...