• Hogyan hízhatnék gyorsan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        19 éves lány vagyok!160 magas és kb 45kg! Nagyon soványnak érzem magam és a környezetemtől is ezt hallgatom!Azt szeretném tudni, hogy van-e olyan gyógyszer vagy étrend kiegészítő ami segíti a hízást! B vitamint és hasonló gyógyszereket már próbáltam,ami elvileg éhség érzetet kelt,de az étvágyammal semmi gond,egyszerűen nem tudok hízni!Vérvételen is voltam ott azt mondták hogy vérszegény vagyok meg vashiányos! A választ előre is köszönöm! Üdv:Renáta ui:a választ ha megoldható az e-mail címemre szeretném kérni : [email protected]

        Dr. Csuth Ágnes válasza a soványság témában

        Kedves Reni! A vashiány kezelése elindult? ez fontos lenne. Emellett felszívódási zvar irányába kivizsgálást javaslok, pl. lisztérzékenység is okozhat hasonló tüneteket. Ennek kivizsgálásában gasztroenterológus tud segíteni. Az étvágy fokozására jó módszer a Béres-csepp szedése, de önmagában ez valószínűleg nem lesz elég.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 19., 10:02; Megválaszolva: 2011. december 20., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: