• gyógyszerekkel kapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        L-thyroxin 1x1.5,condrosult 1x1,movalis 1x1 gyogyszereket szedek állando jelleggel utasitás szerint.Azt szeretném tudni,mennyire kárositja ez a májamat,vesémet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyógyszerszedés témában

        A gyógyszerek okozta máj- vagy vesekárosító hatás egyedileg változó, egyéni érzékenységtől is függ, ritka mellékhatás lehet, tehát pontos választ nem lehet adni. Megfelelő kontrollok mellett nem kell aggódnia, de ha panaszos, forduljon orvoshoz. Amennyiben már ismert máj- vagy veseelégtelensége van, jelezze a gyógyszert felíró orvosnak!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 04., 22:41; Megválaszolva: 2011. december 06., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: