• Mi lehet a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel orvosok! Ma reggel nagyon rosszul ébredtem. Borzasztó szív környéki fájdalom, nehéz lélegzetvétel, izzadás, enyhe szédülés, forró bal mellkas. Olvasgatva, ezek infarktusra utaló jelek, de már jobban vagyok és alig-alig fáj kicsit a bal mellkasom. Hozzátenném, rengeteget idegeskedek, szinte minden nap stresszes vagyok. Mi a véleménye? Illetve mit tudok tenni, mert sajnos a munkaadóm nem jelentett be, így TB-m sincs. Köszönöm válaszát! Tisztelettel: Molnár Gábor

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Gábor! Vizsgálat szükséges a pontos ok beazonosításához, sajnos online, csak a tüneteket olvasva nem tudok ebben hatékonyan segíteni. A sürgősségi ellátás ingyenes, keressen fel sürgősségi betegellátó osztályt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 29., 09:04; Megválaszolva: 2011. november 30., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: