• Állandó fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szellemi munkát végző egygyermekes kiegyensúlyozott családi életet élő nő vagyok. Mindig fáradt vagyok. Már ülve is tudok bóbicálni. A tenniakarásom nincs egyensúlyban fizikai képességeimmel. Csak a munkahelyi stressz tart ébren, ha otthon vagyok szinte csak aludnék, akár egy egész napot. Más tünetem nincs. Nem sportolok bár gyalog járok. Az ősz beköszöntével súlyosbodott alvásigényem. Ez normális? A fényhiány miatt van? Általános rosszkedv, dühkitörés, kedvetlenség is társult. Depresszió? Kérem nyugtasson meg , hogy semmi komoly! Hálásan köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező! Valóban lehet hangulatzavar tünete, de előbb fontosnak tartanám kivizsgálni a lehetséges szervi okokat is. Javasolt vérkép, okozhat ilyet vérszegénység, vérnyomás-mérés, okozhat ilyet alacsony vérnyomás, érdemes ellenőriztetni a pajzsmirigy-funkciót is. Kérje a kivizsgálásban háziorvosa segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 21., 17:38; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        19.heti terhességi UH placenta érettsége 1. Kell aggódnom?