• Ez mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 2 hónap alatt 8 kilót fogytam, de nem vettem észre, hogy kevesebbet ennék, nem tudom.. Egyre gyengébb vagyok, ami talán érthető, a széklettel nincs különösebb gond talán, amit még észre vettem, hogy mintha remegne a kezem és a lában néha, olyan koordinálatlan a mozgásuk. Eddig nem volt gondom, gyógyszert nem szedtem, most be vagyok ****** rendesen.

        Dr. Boros Miklós válasza a súlyvesztés témában

        Kedves Kérdező! Első lépésben vezessen étkezési naplót és ebből kiderül valóban nem táplálkozási hibáról van szó. Alkalmazzon probiotikus kúrát és szedjen vitaminkészítményt. Minden nap mozogjon legalább fél órát. A koordinációs zavarok miatt keresse fel háziorvosát egy alap ideggyógyászati vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 20., 11:35; Megválaszolva: 2011. november 22., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: