• Gasztroenterológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Egy évek óta tartó rosszullétem van,amivel már mindenhol voltam vizsgálaton,és senki nem tudja,mi a bajom.Minden lelet negatív.Rendszeresen hirtelen rámtör az elviselhetetlen hányinger,ami szédüléssel jár,az ájulás környékez,csak egy hajszál választ el attól,meg a lélekjelenlétem,hogy el ne ájuljak.Pajzsmirigy negatív,teljes hasi uh. negatív,gyomortükrözés negatív,női hormonok normális.Gyógyszert sem szedek/nincs mire/és ételallergia is negatív. Mitől lehet ez az állapot,ami miatt már dolgozni sem tudok?! Minden választ és segítséget nagyon szépen megköszönök!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ájulás témában

        Kedves Kérdező! Kardiológiai szakrendelés felkeresését tanácsolom, történjen rendszeres vérnyomásmérés otthonában, erről vezessen naplót is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 15., 07:59; Megválaszolva: 2011. november 15., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó