• Férgesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Összefüggést látszólag nem mutató tüneteim a következők: hetekig tartó szívszúrás, vándorfájdalom láb, hát, tüdő, kar, nyak, fül, húson belül, csont mellett..stb területeken (pl reggeltől délutánig a tarkómtól eljut a hátam közepéig, közben mintha valami enné belül a húsomat), szurkál a szemem, van egy pont a szemem mögött, aki folyamatosan lüktet. Pár napja zsibbad az arcom, de aloe vera kúrára jól reagál. Mostanában előfordul, h váladékosat köhögök minden ok nélkül, ami volt már zöld is. Emellett egészséges vagyok, koponya ct negatív, a vérképem normális, és mindenki idiótának néz, hogy folyamatosan van valami bajom. Ha nem endokrin probléma (eddig nem voltak tüneteim, véletlenül vették észre,h hashimoto-problémám van), akkor lehet ez férgesség? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a féregfertőzés témában

        Kedves Kérdező! Bár nem valószínű, hogy férgesség okozná a tüneteit, erről egyszerűen meg lehet győződni székletvizsgálattal (féregpete vizsgálatot lehet kérni). Ami viszont fontosabb lehet: a Hashimoto thyreoiditis tud idegrendszeri bántalmakat is okozni, ezt mindenképpen tisztázni kellene. Ehhez a CT-n kívül részletes neurológiai vizsgálat és MR vizsgálat is szükséges. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. november 07., 00:25; Megválaszolva: 2011. november 07., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó