• Megdagadt ujjak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Tanácsadó! A padláson rendezgettem a lim-lomokat amikor arra lettem figyelmes, hogy ujjaim utolsó két perce bedagadt. Nem fáj, nem zsibbad, kicsit olyan mint amikor a kismamák vizesednek. Feszíti a bőrömet. Nagy hidegekben előfördul, hogy kicsit megpuffadnak, de ma nem volt olyan hideg és ennyire még sosem fajult el. Az alsó párnácskák dagadtak meg, az ujjak hegyei és a felső részük sértetlen Mitől lehet és ilyenkor mi a teendő? Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ujjduzzanat témában

        Kedves Kérdező! A hidegre adott válasz lehet ez a duzzanat. Legtöbbször spontán elmúlik, de ha nem javul, forduljon háziorvosához! Javasolt a hidegtől való védelem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 03., 17:03; Megválaszolva: 2011. november 04., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: