• milyen c vitamint szedjek és milyen dózisban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr úr . Kérdésem Milyen c vitamint ajánl és milyen napi dózisban? ugyan is a patikában kértem c vitamint és mega c aktív hoszzan tartó hatású 600 mg c vitamin tartalmú étrendkiegészítőt adtak napi 1 szem javaslattal.Ahogy elolvastam a téjékoztatóját annyi minden van benne, hogy nem tudom eldönteni szedjem e vagy sem? Én sima c vitaminra gondoltam de valahogy gyorsan rábeszéltek e készítményre így megvettem de még nem szedtem be belőle és dilemmám jó e ez nekem vagy csak bepaliztak. Kérem írja meg véleményét mit tegyek. Köszönöm Sándor.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a C-vitamin témában

        Kedves Kérdező! Ez a készítmény egy korszerű, tartós vérszintet biztosító, lassú felszívódású C-vitaminkészítmény, szedje nyugodtan, napi 1 tabletta javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 26., 22:25; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: