• Spinning edzésprogram

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        spinning edzesek gyerekeknek es senioroknak: hany eves kortol ajánlott ill. az edzes idealis idotartama?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sport témában

        Kedves Kérdező! Pontos életkori minimumot nem lehet meghatározni. Legalább 150 cm-es testmagasság szükséges. A gyermeknek érettnek és megbízhatónak kell lenniük ahhoz, hogy betartsák a biztonsági utasításokat. Serdülõkorúnál fiatalabb gyermekeknek és azoknak, akik még növekedésben vannak, nem szabad nagy ellenállással tekerni. Az edzés időtartamát se lehet egy számban meghatározni, függ az edzettségtől, az életkortól, stb. Beszéljen ezekről az edzővel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 04., 12:25; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: