• Lehet fogyni az úszással?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jelenleg rendkívül túlsúlyos vagyok, amihez viszonylag alacsony (nem sokkal több, mint 160) testmagasság és nagy súly (112 kiló) társul. Szeretnék sportolni, de nemrég lefutottam egy cooper-tesztet és azt tapasztalom, hogy nem lennék képes hasonló megerőltetésű sportokat alkalmazni, mert az ízületeim nem bírnák (illetve én se). Voltam viszont úszni ami semmilyen fájdalommal nem járt, csak a szokásos fáradtság (ha gyors tempóban sokat úszok). Viszont olvastam olyanokat, hogy a víz alacsony hőmérséklete miatt a zsír nem éghet el, illetve, hogy úszással nem islehet fogyni. Jelenleg heti 5x-ör járnék úszni, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb választás, ill. lehet-e vele fogyni. Ön mit mond?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a úszás témában

        Kedves Kérdező! Lehet fogyni úszással, nyugodtan válaszd ezt a módját a sportnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 18:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: