• Omega 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Azt szeretném megkérdezni hogy melyik omega3 kapszula az amit orvosok is ajánlanának. Mert elég sokféle van. A másik kérdésem hogy a depresszióra, pánikbetegségre lehet szedni.. A vérnyomásom is magas de mindkettőre szedek gyógyszert. Olvastam hogy sok mindenre jó az omega 3. és ha lehet kipróbálnám A háziorvos sajnos ilyenekbe nem segít. Köszönettel Schmidtné.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a omega témában

        Kedves Hölgyem! A Omeguard Forte kapszula szedését javaslom, hasznos étrend-kiegészítő az egészséges élethez, a magas vérnyomásos és pszichiátriai betegeknek is hatékony segítség.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 21:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: