• Alufólia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! A kérdésem a következő: mint orvos, mi a véleménye, szabad-e csemegeuborkát alufóliában tárolni? Rendszeresen viszek magammal ebédhez pár darabot alufóliában és most gondolkodtam rajta, hogy mivel savas ételeket nem ajánlott alumínium tartalmú edényben tárolni, talán ez is ártalmas lehet. OKozhat ez egészségügyi problémát, esetleg alumínium mérgezést?

        Dr. Veress Dóra válasza a aluminium mérgezés témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy alumínium mérgezést kapna ennyitől, de a legmegnyugtatóbb az lenne, ha ezentúl egy kis edénykében vinné az uborkákat és akkor biztosan nem lesz baj!


        Kérdés: 2011. július 25., 13:15; Megválaszolva: 2011. július 25., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: