• Izomnövelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot,szeretném kérdezni hogy energiaital tartalmaz e olyan anyagot ha edzés elött iszom segítí e az izomnövekedést vagy milyen ételeket kell fogyasszak edzés elött hogy nőjjön az izmom az izomnövelőt nem kívánom szedni ugyanis természetes izmaim vannak de szeretném még formásabbá tenni ezért érdekelne hogy mit tanácsolnak mit egyek, vagy mit csináljak hogy természetes módon nőjjön az izmom még? Kérem segítsenek abban hogy mit fogyasszak vagy milyen dolgot kell csinálni hogy hatásosan nőjjönn az izom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testépítés témában

        Ebben a korban még fejlődésben van a tested, ezért étrended legyen kiegyensúlyozott, ne törekedj a szélsőségekre.Az izomnöveléshez fehérjedús étrend javasolt, illetve rendszeres testedzés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 23., 09:08; Megválaszolva: 2011. június 24., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: