• Mitől lehet a pattogás érzés?Étvágynövelés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nemrég elkezdtem edzeni,konditeremben,ugyanis nagyon sokat fogytam az alkatomhoz képest,tehát 170 cm vagyok,és olyan 60-62 voltam!és most vagyok 50....persze ezt idegi alapon értem el sajnos,hogy így lementek a kilók,és enni se nagyon tudtam,és csak most próbálok valamit kezdeni!A lényeg,hogy nagyon le lettem gyengülve,és hozzá kell magamat szoktatnom,hogy ismét mozgok,és megpróbálom összeszedni magam!az lenne a kérdésem,hogy lehet-e izompattogás,kicsit olyan zsibbadásos,hangyamészkálós érzés,pl a bal mellemnél,meg ahol van a hónaljrészi izom,amiatt,mert megerőltettem magam!??Most próbáltam nemrég fekvőtámaszt csinálni,de nem ment,mert éreztem,hogy be akar görcsölni,és ezért abbahagytam!IÉrzem,hogy ott ahol kicsit pattog,ha próbálok nyújtani,fáj is...kicsit olyan érzés,mint amikor lábikragöcsre van az embernek,és utána olyan kellemetlen!Kicsit megijedtem,mert hogy ugye bal oldalon lépett ez fel....köze van ennek a szívemhez?mert igazából nem olyan mozdulatokat csináltam,amitől magas lett volna a pulzusszámom!A másik kérdésem,hogy van esetleg valami olyan gyógyszer,vagy bármi,amitől iszonyatosan éhes lennék?mivel én sajnos olyan típus vagyok,hogy ha a magánéletemben nincs rendben minden,és idegeskedek,nem tudok enni,és van hogy egész nap képes vagyok étel nélkül meglenni,vagy pl 1-2zsömlével!Elnézést ha zavartam levelemmel! Előre is köszönöm válaszát! Fati

        Dr. Boros Miklós válasza a soványság témában

        Tisztelt Kérdező! Minden testmozgás alapja a fokozatosság. Izmait túlerőltette, a leírt érzés teljesen normális. Az étvágy és a fáradékonyság miatt szedjen multivitamin készítményt. Minden nap sétáljon fél órát és sajátítson el relaxációs technikát. Amíg nem tudja a lelki egyensúlyát megalapozni a testi tünetek megmaradnak.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 01., 15:40; Megválaszolva: 2011. május 03., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: