• Kaukázusi kristálygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most kaptam kaukázusi kristálygombát. Szeretném tudni, hogy tényleg egészséges-e a kristálygomba fogyasztása legalább egy mértékig? Sokan azt állitják, hogy a kaukázusi kristálygomba csodaszernek számít. Hallottam még a Kaukázusi kefirgombáról is. Jó lenne orvosi véleményt is hallani ezekről a kaukázusi gombákról. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Krechlné Ditta

        Dr. Boros Miklós válasza a egészséges étrend témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésében említett étrend-kiegészítők engedélyeztetése során nem kell megfelelő esetszámú tanulmánnyal igazolni a hatásosságát. Így én kiegészítő kezelésként javaslom csak. Amennyiben betegség miatt kezelés vagy gondozás alatt áll mindenképpen konzultáljon a kezelőorvossal az alkalmazás előtt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 21., 19:00; Megválaszolva: 2011. március 24., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: