• Káros anyagok a bélben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő/Úr! A széntabletta jó arra, hogy kiürüljenek a bélrendszerből a káros anyagok? Köszönöm szépen!

        Dr. Boros Miklós válasza a méregtelenítés témában

        Tisztelt Kérdező! Aszénrabletta méregtelnítésre nem alkalmas. Alkalmazási területe a hasmneés és egyes méregző vegyületek megkötése. Nem javasolt egyéb okból az alkalmazása. Fogyasszon több növényi rostot és bőven folyadékot, gyógynövényes teát, alkalmazzon probiotikumot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 20., 22:42; Megválaszolva: 2011. március 22., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: