• KÉRDÉS A KALCIUM+MAGNÉZIUMRÓL

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTORNŐ! HA A KALCIUMOS PEZSGŐTABLETTA MELLÉ EGY MAGNÉZIUMOS PEZSGŐTABLETTÁBÓL KÉSZÜLT ITALT IS MEGISZOM, (EGYIKET KÖZVETLENÜL A MÁSIK UTÁN), AKKOR MENNYIRE BEFOLYÁSOLJÁK EGYMÁS FELSZÍVÓDÁSÁT? EZEN A SITE-ON OLVASTAM, HOGY A MAGNÉZIUM ÉS A KALCIUMPÓTLÓK (KÖZVETLENÜL EGYMÁS UTÁN FOGYASZTVA) BEFOLYÁSOLJÁK EGYMÁS FELSZÍVÓDÁSÁT, EZ A PEZSGŐTABLETTÁKRA IS VONATKOZIK?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magnézium témában

        Legalább 3 óra teljen el a két ital elfogyasztása között.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 02., 23:05; Megválaszolva: 2011. február 06., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: