• Az nem baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a minap valaszoltak visza nekem hogy naponta kevesebb mint 200 mg koleszterint fogyaszunk. kerdesem az hogy ha kevesebb mint 200 mg koleszterint viszunk be a szervezetunkben a kor 200 mg koleszterin nemrakodik le az erekben? csak ha 200 mg foloti koleszterin rakodik le ???? valaszat koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        200 mg körüli koleszterint még az anyagcsere általában el tud takarítani, de a pontos mennyiség egyéni anyagcserétől függő, ez csak átlagosan körülbelüli meghatározott érték.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 10., 17:51; Megválaszolva: 2011. január 11., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: