• Vitaminhiányról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekem fiam 13 éves ,szeretném kédezni ,hogy vérvételen voltam vele, a vas 8,8 , hmg 137, hogy elég ha csak multivitamint szed és szedjen-e külön vastartalmú tablettát?Milyet javasol tabl. és vitamint is ? Köszönettel kné

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a vitamin témában

        Kedves Kérdező! A nagyfia eredménye rendben van, nem vérszegény, elég, ha nem specifikus multivitamint ad neki Anya. ÁLdott karácsonyt kívánok!


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. december 14., 09:32; Megválaszolva: 2010. december 16., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: