• Alultápláltság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő / Úr! A következő problémám van: IBS-em van kb 10 éve, eléggé vékony vagyok 168 cm és 48 kg. Szeretnék valamilyen multivitamint vagy táplálékkiegészítőt szedni de sajna egy ideje nem tudom őket szedni, mert székrekedésem van tőlük. Próbáltam Béres cseppet, immunot, supradynt de nem tudtam beszedni őket. Most, hogy jön az infulenza ideje jó lenne valami vitamin de nem tudom mi legyen az. Gyümölcsöket nem tudok enni, mert vagy felpuffadok vagy hasmenésem lesz tőle. Már nagy on nem bírom így. Inni is szinte csak mentes vizet iszom, mert a tea és egyéb italoktól pedig savam van vagy puffadok. Lassan babát is szeretnék de így hogy? Kérem segítsen! Köszönettel: Anita!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vitamin témában

        Kedves Anita! Próbálja meg a Flavanticot vagy a Flavonmaxot. Rendszeresen szedjen Espumisant, kerülje a stresszt, csináljon probiotikum-kúrát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 12., 14:34; Megválaszolva: 2010. december 14., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: