• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr doktor nő. 165cm magas vagyok 52kg. A súlyommal semmi bajom jól érzem így magam. De az alkommal igen. Kicsi lapos fenekem van ami zavar. Mármint az zavar hogy lapos. Szeretném ha kerekebb lenne. Mit tegyek hogyan tornázzak? A tornával nemfogok fogyni?MERT NEMAKAROK FOGYNI. Kérem segítsen köszönöm Reni

        Dr. Csuth Ágnes válasza a torna témában

        Kedves Reni! A farizom-erősítéssel az izomtömeget fogja növelni, kezdje el a gyakorlatokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 26., 14:01; Megválaszolva: 2010. október 27., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: