• A tibeti gomba fogyasztása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő (Úr)! Első kérdésem,hogy Önnek mi a véleménye a tibeti gomba fogyasztásáról? A második pedig,hogy ha valaki inni kezdi mennyire fontos az adagolásnál a 20nap ivás,10 nap szünet betartása,lehet-e folyamatosan inni? Válaszát köszönve,tisztelettel Katimami

        Dr. Boros Miklós válasza a tibeti gomba témában

        Tisztelt Kérdező! A tibeti gomba alkalmazása nem esik át a hosszú, bizonyítékon alapuló eljárási vizsgálaton. A hatásosságáról így nem is lehet teljes biztonsággal nyilatkozni. Mivel a klasszikus gyógyászat nem alkalmazza a fogyasztási rendről sem tudok mit mondani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 05., 13:44; Megválaszolva: 2010. október 11., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: