• Immunerősítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!/ Doktor Úr! Az egészségemmel kapcsolatos kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni. Tanárként dolgozom. Február vége óta szinte minden felsőlégúti fertőzést elkaptam.. Folyamatosan antibiotikumokat kaptam tabletta és injekció formájában.Nyáron sem vagyok tünetmentes,most is Bioparoxot kell használnom. Szeretném, ha megírná, hogy immunerősítésre mit ajánl. Évekig szedtem Flavo Maxot és múlt év októberétől májusig Béres cseppet is. Van egy krónikus betegségem is ( glaukóma), amelyre rendszeresen szemcseppeket használok. A tavaly nyári vérképemen ( idén még nem készítettek) a hemoglobinszint kicsit kevesebb volt-95- így erre tavaszig Maltofer Fol tablettát szedtem.Kérem, hogy segítsenek eligazodni a piacon kapható rengeteg immunerősítő között, hogy megtalálhassam a számomra legmegfelelőbbet. Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Immunerősítés témában

        Kedves Hölgyem! A Flavon Maxot és a Flvataic Miltiplexet is jónak tartom, mindkettővel jó tapasztalataim vannak. Mellett rendszerese testmozgás, bő folyadék, probiotikum-fogyasztás, stressz- és dohányzáskerülés javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 05., 10:43; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: