• Koleszterin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DR.NŐ! HOGY HOGY ANONYM VOLT A KÉRDÉS, BELÉPTEM A SZEMÉLYES OLDALAMRA, ONNAN ÍRTAM A LEVELET. AZT HITTEM, HOGY AKKOR ÖN LÁTJA A KÓRLAPOMAT. MIT KELL TENNEM, HOGY ÖN LÁTHASSA? KÉRDÉSEM LENNE, HOGY A LABORÉRTÉKEIMRE VONATKOZÓLAG MILYEN GYÓGYNÖVÉNY KEZELÉST AJÁNLANA. 3 HÓNAP MÚLVA KONTROLLRA MEGYEK, ADDIGRA SZERETNÉM NORMALIZÁLNI AZ ÉRTÉKEIM. KREATININ:56,HÚGYSAV: 465, ŐSZKOLESZTERIN: 5.7,HDL-KOLESZTERIN:0.85,LDL-KOLESZTERIN:3.56, TRIGLICERID: 3.96,GPT:59,MONO:2.5. HÚGYSAVRA SZEDEM A MILUTIR 300MG TABLETTÁT 1* 1ADAGBAN,DE A KOLESZTERINRE NEM SZEDEK SEMMIT. ARRA PRÓBÁLNÉK VALAMILYEN GYÓGYNÖVÉNYT SZEDNI. ÜDVÖZLETTEL: D.FERENC

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Ferenc! Én csak a kérdéseket látom, azoknak sem látom a feladóját, még az emailcímet se, a kórlaphoz a válaszoló orvosoknak nincs hozzáférése, azt csak ön láthatja. A magasabb koleszterin miatt javasolnék önnek omega zsírsavakat tartalmazó étrendkiegészítőt, és zsír-, illetve szénhidrátszegény diétát, a medvehagyma kivonat is megpróbálható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 01., 15:21; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 15:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: