• teljes kiőrlésű liszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A kérdésem az lenne,hogy a teljes kiőrlésű liszt mennyivel jobb mint a finom liszt?Úgy tudom hogy a teljes kiőrlésű búza is hízlal csak kevésbé!Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szénhidrát témában

        A teljes kiőrlésű liszt komplexebb szénhidrátokat tartalmaz, melyek nem okoznak olyan kifejezett inzulin-kiáramlást, lassan, elhúzódóan, tartósan lesz magasabb a vércukor, így tartósabb lesz a jóllakottság is. Természetesen a kalóriaértéke szénhidrátról lévén sz nem alacsony, de minőségileg és az említett okok miatt ez javasolt, persze ez is mértékkel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 25., 09:34; Megválaszolva: 2010. június 27., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: