• Kristálygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Szeretném megtudni,hogy mi a véleményük a kristálygombáról,illetve fogyasztásáról?  Köszönettel:B. Jánosné

        WEBBeteg szakértő válasza a kristálygomba témában

        Kedves Asszonyom!

        Megnéztem az internetes szakirodalmat a témával kapcsolatban. Találtam olyan tanulmányt, ahol vesevédő és májvédő hatásról számoltak be, volt olyan tanulmány, ahol toxikus hatásáról szólt egy esettanulmány, illetve volt egy olyan cikk is 2003-ból, amely a korábban született studyk eredményét összegezte, ez kimondta, hogy hatása szignifikánsan nincs igazolva tudományosan, de népi megfigyelések alátámasztrják a hatékonyságot. Sajnos ettől többet nem tudok önnek mondani, én a saját gyakorlatomban nem alkalmazom a gombát.

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-06-15 10:11:24; Megválaszolva: 2010. június 15., 10:11

        Tudjon meg többet: kristálygomba
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm kedves Dr.Nö.Irtam már Önnek korábban,most újból tanácsot szeretnèk kèrni. Ekg:s.r.:80/min, PQ:0,14 msec. Rvektor:kp állásban.ST szakaszok:isoel T hullámok:poz-Átmeneti zóna V4ben. ECHO:Aorta billentyűk vékonyak...
        Üdvözlöm? A kérdésem az volna, hogy néha miért lassul le a szívverésem, ha hirtelen felkelek vagy lefekszek és egyéb hirtelen mozdulatokra? Aztán visszaáll a normál tempóba. Káros szenvedélyeim nincs, vérnyomás és pulzus értékeim jók,...
        Üdvözlöm Dr.Nő! Azzal a kèrdèssel fordulok Önhöz,hogy voltam mindenfèle kivizsgáláson,Uh,holter,terheleses ekg,24 oras vernyomasmeres,vervetel,legzesfunkciok,mellkas rtg,es mindenhol rendben van minden,magas pulzus miatt mentem orvoshoz egy...
        Tisztelt Doktornő! A mai nap folyamán többszöri mérésnél a vérnyomásmérőn (Sanitas SBM52 típusú) optimális vérnyomást mértem,de a mérő "lehetséges szívritmuszavar felismerése" jelezte. A kérdésem, hogy ez utalhat valami komoly...
        Tisztelt Doktor Nő! Nem fogyasztok rendszeresen energiaitalt, alkoholt is alkalom szerűen. Sportolok oda fiygelek az egészségemre,leginkább vizet szoktam inni leszámítva évente azt pár napot. Egy hete viszont sikerült meginnom nagyjából 10 vodka...
        Tisztelt Doktornő, a férjem vérnyomásával kapcsolatban fordulok Önhöz: 43 éves, 70 kg, edző, minden nap sportol maga is,komoly fizikai munkát végez, nincs rajta túlsúly, nem dohányzik. Vérnyomás értékeinél feltűnt neki, hogy túl nagy a...
        Tisztelt és kedves Doktornő! Önnek rengeteg türelme van betegei iránt, amiért hálás vagyok. Hasonló képpen nagyra becsülöm a tudását, ismételten köszönve gyors válaszát. További vagy ismételt kérdésemmel illene már máshoz fordulnom,...
        Tisztel Doktornő! Kardiológusom Panangin Forte tablettát javasolt 2 hétig 2x2 majd 2x1 dózisban, amit én a betegtájékoztató szerint csak 3x1 napi adagban szedek. Emellett L-Thyroxin és Frontin az állandó gyógyszereim. De étrend...
        Tisztelt Doktornő! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy kisfiamnak minap alvó állapotban 80-100között volt a pulzusa, tudni kell, hogy azért méregetem neki, mer szivritmuszavarral (paroxysmalis tachycardia)jött a világra, ablacióval 6 hetes...
        Tisztelt Irinyi-Barta Tünde ! 19 éves vagyok ! körülbelül 16 éves korom óta folyamatosan fogyok ! Ma már annyira súlyossá vált , hogy megnehezíti minden napjaimat . Jelenleg 183 cm magas vagyok és 55 kg . Semmihez nincsen energiam , bármit...