• Méregtelenítés-Leiden mutáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Leiden mutáció homozigóta lett megállapítva nálam néhány évvel ezelőtt (mélyvénás trombózist kaptam). Általában syncumar tablettát szedek, de jelenleg - mivel gyermeket szeretnénk a párommal - Clexane injekcóval szúrom magam. Az előbbi okból szeretnék egy méregtelenítő kúrát megcsinálni. De nem tudom, hogy ennek során mire figyeljek oda. Ne fogyni szeretnék, csak a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat szeretném eltávolítani. Kérem adjon tanácsot, hogy ezzel az "állapottal" milyen méregtelenítést végezhetek.

        Előre is köszönöm válaszát.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a méregtelenítés témában

        Kedves Kérdező!

        A méregtelenítő kúrát nem javaslom önnek, komoly veszélyei lehetnek. Inkább gyökeres, egész életre szóló életmódváltás javasolt. Ennek része a kiegyensúlyozott vitamindús áplálkozás, a mesterséges adalékok, konzerválóanyagok, ízfokozók kerülés, az egyszerű szénhidrátok csökkentése, bő vízfogyasztás, rendszeres testmozgás.

        Az alábbi cikk kifejezetten a gyermekáládsra való felkészülés soán javasolt diétás tanácsoakt mutatja be, ajánlom figyelmébe:

        http://fogyhat.hu/fogyasesterhesseg/dietaestermekenyseg



        Kérdés: 2010-05-26 11:59:06; Megválaszolva: 2010. május 26., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: